Silvets - Gubitak težine

Silvets - Gubitak težine


SMRŠAVITE, KAO ŠTO STE ODUVEK ŽELELI!

SILVETS SU TABLETE KOJE:

OLAKŠATI GUBITAK TEŽINE,

UBRZATI METABOLIZAM,

DAJE VAM VIŠE ENERGIJE,

SMANJITI ZADRŽAVANJE MASTI.

NARUČITE SILVETS

I UŽIVAJTE U EFEKTIMA SADA!


ŠTA JE SILVETS?

Silvets su tablete koje olakšavaju mršavljenje i osiguravaju vitku figuru. Sadrže jedinstvenu, dobro testiranu i 100% sigurnu listu aktivnih sastojaka - acai bobice, guaranu, zeleni tim, kajenski prah, L karnitin tartarat.

Silvets sastojci su kombinovani u pravim proporcijama i koncentraciji, zahvaljujući čemu je stvorena formula koja olakšava tretman mršavljenja i podržava funkcionisanje organizma, kako bi zaštitila tkiva od pretilosti.

Ovo je kombinacija 6 aktivnih sastojaka koja je dala zapanjujuće rezultate. Nijedan drugi proizvođač nije odlučio napraviti formulu zasnovanu na egzotičnim i lokalnim, dobro poznatim ekstraktima koji djeluju od prvog dana- smanjuje glad, ubrzava metabolizam i daje više energije.

Silvets djeluje iz mnogih uglova - ne postoji drugi proizvod koji mu se može natjecati.


KAKO SILVETS RADI

Silvets je savršeno izbalansirane tablete koje olakšavaju mršavljenje koje sadrže 6 sigurnih i efikasnih sastojaka, bez jo-jo efekta. Osim priznatih tvari koje su se koristile prije više od tisuću godina, formula tableta Silvets sadrži i one koje su nedavno iznenadile svijet nakon što su otkrivene u tropskim dijelovima svijeta, gdje je samo lokalna zajednica koristila svoje moći. Danas vam je snaga ovih egzotičnih sastojaka dostupna u Silvets pilulama!

Mješavina 6 učinkovitih i aktivnih tvari omogućila nam je stvaranje jedinstvenog proizvoda. Nećete naći slične tablete koje olakšavaju mršavljenje sa tako savršenom formulom. Silvets je rješenje koje pomaže uspješno skidati prekomjerne kilograme bez brige o nuspojavama.


EFIKASNI SASTOJCI

ACAI BOBICE

Acai bobice ubrzavaju metabolizam i daju energiju. Zahvaljujući ovim efektima, manje ćete jesti i imati više energije za vježbanje.

ZELENI ČAJ

Smanjuje apetit, ubrzava metabolizam i olakšava varenje masti na teškim mestima.

GUARANA

Odmah dodaje energiju.

CAYENNE POWDER

Povećava brzinu metabolizma u mirovanju.

L KARNITIN TARTRAT

Povećava proizvodnju energije, olakšava oblikovanje mišića, ubrzava sagorijevanje kalorija.

BIOPERINE

Poboljšava rad probavnog sistema i ubrzava probavu.


KOJE KORISTI IMATE OD SILVETSA?

Silvets su tablete za mršavljenje koje sadrže samo najbolje aktivne tvari. Oni reagiraju na sve razloge koji dovode do nakupljanja viška kilograma, zbog čega štite od viška grickanja s jedne strane, te ubrzavaju metabolizam i olakšavaju sagorijevanje masti s druge strane.

JEDETE MANJE

Vaš apetit je manji i duže ste prijatno siti.

VAŠ NIVO ENERGIJE JE VEĆI I OSJEĆATE SE BOLJE

Manje se umorite i brže gradite mišiće, što dodatno povećava vaš metabolizam.

GUBITE SALO NA TEŠKIM MESTIMA

Uklanjate nepotrebnu masnoću sa stomaka, bedara i zadnjice.

Uz Silvets nema razloga da se udebljate! Silvets vas štiti od omraženih viška kilograma i omogućava vam da izgubite višak masnoće.

Silvets su tablete koje olakšavaju gubitak težine, a istovremeno održavaju vitku figuru. Sadrži jedinstvenu, testiranu i 100% bezbednu listu aktivnih sastojaka - acai bobice, guaranu, zeleni čaj, kajenski prah, L karnitin tartarat. Sve supstance čine da brže smršate, izgledate bolje i osjećate se sa svojom novom figurom kao nikada prije!


ZAŠTO KUPCI KUPUJU SILVETS?

JEDINSTVENA FORMULA,

DOKAZANI EFEKTI,

VELIKO ZADOVOLJSTVO,

TRENUTNA ISPORUKA.


KOME JE SILVETS POSVEĆEN?

Silvets su moderne tablete koje olakšavaju mršavljenje namenjene osobama koje žele da smršaju i ostanu dobro raspoložene. Posebno posvećen onima koji su isprobali razne druge dijete, suplemente, vježbe i do sada nisu našli put do vitke figure. Silvets tablete su različite - sadrže samo prirodne sastojke, bez nuspojava, uključujući yoyo efekat, i formulu zasnovanu na dobro sastavljenim sastojcima, kombinovanim u najvišoj koncentraciji.


ŠTA KAŽU STRUČNJACI?

Američka TV voditeljica Oprah Winfrey , koja vodi jedan od najpoznatijih i najcjenjenijih talk showa, uvrstila je acai bobice u grupu "superhrane". Prednosti voća je primijetila i Rachael Ray , voditeljica Rachael Ray Showa.

Mehmet Oz, američki kardiohirurg, rekao je da se acai bobice nalaze na listi 10 najzdravijih prehrambenih proizvoda.


ŠTA STRUČNJACI KAŽU O GUARANI?

"Postoje dokazi da guarana može ubrzati sagorijevanje masnog tkiva." (izvor: WebMD )

Jezuitski misionar iz 17. vijeka primijetio je da guarana daje amazonskim plemenima "toliko energije da su mogli preživjeti cijeli dan bez osjećaja gladi u lovu".


KAKO KAŽU STRUČNJACI, KAKO DJELUJE ZELENI ČAJ?

„Jedna od najčešćih upotreba zelenog čaja je podrška gubitku težine na osnovu sljedećih istraživanja [Dulloo AG, Duret C, Rohrer D, Girardier L, Mensi N, Fathi M, Chantre P, Vandermander J. Efikasnost zelenog čaja Ekstrakt čaja bogat katehin polifenolima i kofeinom u povećanju 24-časovne potrošnje energije i oksidacije masti kod ljudi Am J Clin Nutr. 1999 Dec; 70(6):1040-5], koji se pokazao ubrzanim metabolizmom i oksidacijom masti. ispostavilo se da konzumacija zelenog čaja mijenja sklonosti tijela od sagorijevanja ugljikohidrata u sagorijevanje masti. Sve zahvaljujući ECCG -u. " (izvor: NutritionExpress )

"Katehini u zelenom čaju zaustavljaju enzim koji razgrađuje noradrenalin, tako da se produžava njegova biološka aktivnost (npr. ubrzanje metabolizma, povećana disperzija masti, itd.)". (Borchardt RT, Huber JA. Katehol O-metiltransferaza. 5. Odnosi strukture i aktivnosti za inhibiciju flavonoidima. J Med Chem. 1975 Jan;18(1):120-2.)


ŠTA STRUČNJACI KAŽU O NAŠEM POSLJEDNJEM SASTOJKU - L KARNITINU?

"L karnitin je supstanca koja pomaže organizmu da pretvori masti u energiju." - istraživači sa Medicinskog univerziteta u Merilendu .


MIŠLJENJA KUPACA

Nisam verovačao da mogu da smršam. Probala sam bukvalno sve – dijetu bez šećera, dijetu bez glutena, Dukan, izgladnjivanje – ponekad sam uspijevala izgubiti 8-10 kilograma, ali težina se stalno vraćala. Ovo nije efekat koji sam želela ... Moj metabolizam se pogoršavao i gubila sam nadu da ću konačno uspjeti ... Imala sam vrlo skeptičan stav prema još jednom dodatku za mršavljenje. Moja sestra, koja je uspjela da smrša sa Silvetsom, me je uvjerila. Da nije bila ovdje, još bih se sažalijevala... Zahvalna sam joj što mi je predložila ovaj proizvod...

Vanessa Jones - Baltimore


Šta da vam kažem o Silvetsu? Šta god da napišem, neće biti dovoljno. Pogledajte fotografije, one govore same za sebe. Ne iskoristite priliku za vitku figuru dalje od sebe! Prestanite se žaliti, počnite djelovati! I ti to možeš!

Jennifer Wilson - Houston

Silvets

SMRŠAVITE, KAO ŠTO STE ODUVEK ŽELELI!

SILVETS SU TABLETE KOJE:

OLAKŠATI GUBITAK TEŽINE,

UBRZATI METABOLIZAM,

DAJE VAM VIŠE ENERGIJE,

SMANJITI ZADRŽAVANJE MASTI.

NARUČITE SILVETS

I UŽIVAJTE U EFEKTIMA SADA!

Primjedbe

Popularni postovi